Кирстен Дънст и Джеси Племънс

Както вече сме споменавали, „Фарго” е един от онези няколко сериала, за които бяхме сигурни, че ще са безумно слаби, когато бяха обявени, че може и да стават за нещо, след като разбрахме замесените имена, че са повече от обещаващи, след като гледахме първия епизод… Е, в крайна сметка Фарго” се оказа наистина страхотен и изгледахме 10-те епизода на първи сезон с огромно удоволствие, но въпреки това, досега не сме имали повод и време да отразим подробностите около очаквания с нетърпение втория сезон.

Сега, покрай празниците и с известно закъснение, най-накрая стигаме до първите официално потвърдени от FX актьори – Кирстен Дънст и Джеси Племънс, които вече са подписали договорите си за втори сезон (за незапознатите, сериалът е антология от различни истории със съвсем лека връзка). Този път действието ще се развива през 1979 в Сиукс Фолс, Южна Дакота, но за съжаление, нямаме подробности за сюжета извън това, което чухме от героя на Кийт Карадайн, Лу Солверсън, в първи сезон – ужасяващ случай, който продължава да го преследва и на стари години.

Добрата новина е, че за героите на Дънст и Племънс все пак има някаква информация – Дънст ще играе козметичката Пеги Бломкуист, която мечтае за големия град и се опитва да намери себе си, а Племънс ще видим като нейния съпруг Ед, помощник-касапин, който иска да подкрепи жена си, въпреки че не разбира какво точно прави тя.

Възможно е да сте чули и слухове, че Джефри Донован и Ник Оферман също ще участват, но засега за тях няма официално потвърждение. Ще се радваме да видим Оферман в сериала, особено след като „Parks & Recreation” ще свърши доста скоро. А и ни се струва, че ще е идеален за не съвсем типичния хумор на „Фарго”. Към Донован не изпитваме силни чувства и като че ли не сме го гледали в кой знае колко впечатляваща роля.

По-интересно ни е да разберем кой ще играе младия Лу (предполага се, че няма да е Донован) и вероятно ще научим всеки момент – снимките започват още този месец, а премиерата е есента. Ноа Холи отново е шоурънър и вероятно ще е сценарист на всичките 10 епизода, както беше в първия сезон.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *