Не виждаме възможност да ни омръзне да очакваме нов проект със Саймън Пег. Още повече когато става въпрос за мрачен комедиен трилър с наемни убийци, в който се разплитат няколко истории, изтъкани от разрушение, убийства, изнудване и отмъщения… Това са забъркали режисьорът Крив Стендърс и сценаристът Джеймс Макфарланд, а филмът се нарича „Kill Me Three Times”.

Вижте първия трейлър.

Един находчив наемен убиец (Пег) стига до извода, че той не е единственият преследвач по петите на красивата съпруга (Алис Брага) на мъж (Калън Мълви), който може да си позволи повече от един наемен убиец. Още един екип (в ролите – Съливан Стейпълтън и Тереза Палмър) има за задача да елиминира същата цел и дублирането на преосигуровките е само част от объркването на пътищата на различните герои.

Става ли дума за комедия, решена в тъмни краски, с участието на Пег – ние сме тотално „in” и не ни пречи, че за „Kill Me Three Times” ще трябва да се почака още няколко месеца.

Освен споменатите Алис Брага, Калан Мълви, Съливан Стейпълтън и Тереза Палмър, участват още Люк Хемсуърт и Брайън Браун. Абонатите на iTunes ще могат да си поръчат „Kill Me Three Times” от 26 март, а пускането му по екраните в САЩ се предвижда за 10 април 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *