Лиъм Нийсън и Джоел Кинеман

Едва ли има по-неподходящ момент да получим трейлър на нов филм с Лиъм Нийсън, в който той прави абсолютно същото, както в последните си незнайно колко филма. А моментът е неподходящ, защото идва броени часове, след като изгледахме абсолютно нелепия „Твърде лично 3” и толерантността ни по отношение на избора на роли на Нийсън е нулев. Просто не можем да приемем, че актьор от неговия калибър напоследък избира да цикли само в брадви. Разбираме финансовия мотив, ама чак пък толкова!

Новият проект на Нийсън се нарича „Run All Night” и е дело на Жауме Колет-Сера, с когото спретнаха изключително разочароващия „Без име” и почти поносимото (с акцент на почти) средняшко трилърче „Директен полет”. Действието се развива в интервал от 24 часа и разказва за застаряващ гангстер, който трябва да защити сина си от своите бивши „колеги” и техния бос, след като той става свидетел на убийство и е маркиран за премахване. За повече подробности вижте трейлъра, който е от ясен по-ясен.

Ужким нещо различно ни се предлага този път, а пак си е същото. Единственото, което може да ни накара да се развълнуваме по отношение на този филм, се изразява в противопоставянето на Лиъм Нийсън и големия Ед Харис. Този сблъсък бихме го гледали в каквато и опаковка да ни го предоставят. Всичко останало или е прекалено елементарно, или е „meh!” Надяваме се обаче да грешим по адрес на филма, защото ни се гледа готино екшънче.

Вижте и няколко снимки.

Лиъм Нийсън

Лиъм Нийсън и Ед Харис

Режисьор на „Run All Night” е Жауме Колет-Сера („Без име”, „Директен полет”), а в ролите са Лиъм Нийсън, Джоел Кинеман, Ед Харис, Дженезис Родригес, Винсент Д’Онофрио, Common, Холт МакКалъни, Бо Нап и други.

Премиерата е 6 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Може пък да не е само финансовият мотив, може просто да му харесва да играе в екшън филми, да бъде badass hero и да не му пука, че си хаби таланта. В крайна сметка това, че имаш капацитета да играеш оскарови роли, не означава, че задължително трябва да го правиш, важното е да се забавляваш 😀

  2. Чак сега като поразцъках старите новини си дадох сметка в каква нелепица се е превърнала кариерата на Куай-Гон Джин 😀