Натали Портман

Ще видим Натали Портман в уестърна „Jane Got A Gun”, за който до момента не сме споменавали. Тя е в ролята на жена, която вика на помощ бившия си любовник – той трябва да защити нея, фермата ѝ и ранения бандит, който ѝ се пада малко-нещо съпруг, от юнаците в бившата банда на същия този неин мъж.

Филмът звучи любопитно, но има малко притеснителна история. Първоначално Майкъл Фасбендер е бил цанен за бившия любовник, а Джоел Еджъртън е трябвало да играе лидера на злодеите. После се оказва, че Фасбендер няма да успее да участва заради други ангажименти, и Еджъртън поема ролята на бившия любовник, а пък на мястото на злодея бил ангажиран Джъд Лоу.

После съвсем неочаквано режисьорката Лин Рамзи („We Need to Talk about Kevin”) се отказала от проекта (или била уволнена – не е ясно) в първия му снимачен ден (!) и нещата доста се объркали. Още повече, че Лоу си тръгнал също, защото искал да работи с Рамзи, а на нейно място дошъл да спасява ситуацията Гавин О’Конър („Warrior”). После Брадли Купър се опитал да влезе в ролята на злодея, обаче и той си тръгнал, и най-накрая в продукцията се оказал Юън Макгрегър.

Много ни се иска да видим, след толкова рокади какво ще се получи най-накрая. И като първо впечатление от снимките – Портман изглежда доста нелепо в този „аутфит” от времето на каубоите, ама да видим…

Джоел Еджъртън

Натали Портман

Освен Натали Портман, Джоел Еджъртън и Юън Макгрегър, в „Jane Got A Gun”участват още Ноа Емерих (в ролята на ранения съпруг), Родриго Санторо и Бойд Холбрук. След като вече пускат снимки от него, вероятно нещата вървят към приключване и може би филмът наистина ще се появи на екран на 4 септември, както е планирано.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Това изглежда любопитно … най-вече заради жанра, Еджъртън и Макгрегър в отрицателна роля, което не му се случва често. Портман верно изглежда нелепо :/