Вече сме виждали официална снимка от доста любопитно звучащия „Colonia” на Флориан Галенбергер и се надявахме следващата ни новина да е за трейлър, но очевидно за него ще трябва да почакаме още малко, защото вместо това, получаваме нов кадър от филма.

На снимката отново виждаме главната героиня, изиграна от Ема Уотсън, този път в компанията на Даниел Брюл, който е в ролята на съпруга ѝ. „Colonia” разказва за млада жена, която трябва да се присъедини към култ, за да спаси мъжа си, който е отвлечен от тайната полиция на Пиночет.

Ема Уотсън и Даниел Брюл

Още веднъж, „Colonia” ни звучи адски любопитно и с нетърпение очакваме да видим нещо повече от него. Особено ни е интересно как Ема Уотсън ще се впише в ролята на съпруга. Харесваме я и смятаме, че има талант да се справи повече от успешно, но да видим.

Ето и малко по-подробен синопсис

Colonia” разказва историята на младо семейство (Уотсън и Брюл), което попада в Чили през 1973 година по времето на военния преврат. Тайната полиция на Пиночет отвлича съпруга, а любимата му успява да открие следите му в южната част на страната, в изолиран район на име колония Dignidad. Представяща се за благотворителна мисия, тази колония се управлява от свещеник (Майкъл Няквист), но всъщност е място, от което никой не е успял да избяга. Съпругата решава да се присъедини към култа, изповядван от местните заселници, за да открие начин да спаси мъжа си.

Режисьор на „Colonia” е Флориан Галенбергер, а в ролите са Ема Уотсън, Даниел Брюл, Майкъл Няквист, Ришенда Кери, Вики Крайпс, Аугуст Зирнер, Мартин Вутке и други.

Премиерата е през октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *