Салма Хайек

Обичаме филми, чието действие се развива в ограничено пространство. Обичаме и Салма Хайек. Затова очакваме с интерес „Everly” на Джо Линч, който събира двете в едно. Филмът разказва за момиче на повикване на име Евърли (Хайек), която след като става информатор на полицията е принудена да отблъсква вълни от убийци на Якудза, изпратени от бившия ѝ шеф и съпруг – опасен мафиотски бос – като междувременно се опитва да спаси отчуждените си майка и дъщеря.

В началото на ноември видяхме първата привлекателна снимка на Хайек, а сега дойде ред и на първия, изпълнен с тонове „preposterous” моменти трейлър. Вижте го, а след това хвърлете едно око на официалния постер и на поредица снимки, който загатват за още повече „крейзи” моменти.

http://www.youtube.com/watch?v=gyChiG18Qxg

По всичко изглежда, че „Everly” не се взима много на сериозно, което е голям плюс, а освен това не се опитва и да бъде няколко неща едновременно, както се случи със силно разочароващия „Люси” на Люк Бесон. Допълнителен плюс за филма са и положителните отзиви, които се чуха от премиерата му на Fantastic Fest, сравняващи го с класиката „Умирай трудно” – не толкова като качества, а като дух. Иначе казано, ние сме на линия!

Ето и споменатите плакат и снимки.

Everly

плакат

Режисьор на „Everly” е Джо Линч („Knights Of Badassdom”), който е и автор на идеята, а сценарият (част от Черния списък за 2010) е дело на Йейл Ханън. В ролите ще видим Салма Хайек, Того Игава, Масаши Фуджимото, Хироюки Ватанабе.

Филмът ще е достъпен на VOD от 23 януари 2015, а кинопремиерата е предвидена за 27 февруари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ха, това наистина изглежда забавно 😀 Бях забравил колко обичам да слушам акцента на Салма 😀