It Follows

Преди две седмици най-накрая имахме възможност да видим френски тийзър трейлър на фестивалната хорър сензация „It Follows” на режисьора Дейвид Робърт Мичъл, който беше едно от най-обсъжданите заглавия в „Седмицата на критиката” в Кан и бе отличен с наградата „Следващата вълна” за най-добър филм и сценарий на Fantastic Fest.

Тийзърът определено беше ефектен и ни хареса доста, но пък не беше никак ясен по отношение на сюжета (както са повечето тийзъри) и затова сега приветстваме разпространения от Radius-TWC първи пълен трейлър, който включва доста нови кадри и дава една много добра представа за историята, без да издава прекалено много.

It Follows” разказва за 19-годишната Джей (Майка Монро), която след привидно невинна романтична заигравка се оказва заразена с предавани по полов път кошмарни видения: тя не може да се отърси от усещането, че някой или нещо я преследва. С приближаването на заплахата Джей и приятелите ѝ трябва да намерят начин да се отърват от ужаса, който е само на крачка след тях. Спасението е болестта да бъде предадена на някой друг.

Преди да видите пълния трейлър, хвърлете око на британския тийзър – един вид да свикнете с „температурата”,  преди да се „гмурнете” изцяло.

Както казахме и миналия път, това, което виждаме, много ни допада и в комбинация с интересната история и отличните отзиви, превръща „It Follows” в един от „must see” хорър филмите за следващата година.

Ето и най-новия постер.

плакат

Режисьор на „It Follows” е Дейвид Робърт Мичъл („The Myth of the American Sleepover”). В ролите са Майка Монро, Даниел Зовато, Киър Гилкрист, Джейк Уийри, Оливия Лукарди, Лили Сепе и други.

Френската премиера е 27 март 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments