Вярно е, поотложихме малко новините около „Kingsman: The Secret Service” на Матю Вон, но това е защото не можехме да откъснем очи от добре оформените… крака на едната героиня във филма, които са основен елемент в поредицата плакати, реверанс към „For Your Eyes Only”. Време е да видите отново колко… ефикасно са използвани протезите-остриета, с които Газел (София Бутела) съумява да срази своите противници в боя.

Така, със закачки и повече екшън-елементи (като секси-Колин-ът с пищова!), може би този трейлър е способен да наклони везните към „харесване” на сатиричното крими-забавление. Пък и ще бъде несравнимо да проследим как именно Самюел Л. Джаксън предизвиква „добрите” с разни биологични оръжия…

Създаден по комикса на Марк Милър, „Kingsman: The Secret Service” разказва за тайна шпионска организация, която вербува обещаващи улични хлапета със суров потенциал за своята тренировъчна програма, точно когато над света възниква страховита заплаха, създадена от побъркан технологичен гений. Може би с нея ще трябва да се справят младите шпиончета…

Идеята за „Kingsman” е на Матю Вон, който привлича за съавтор Джейн Голдман, а в основата е споменатия комикс на Милър и Дейв Гибънс. Нека подсетим отново, че освен превъзходния Колин Фърт и винаги изненадващия Джаксън, ролите са разпределени между страхотни актьори като Майкъл Кейн, Марк Стронг, Джак Дейвънпорт и Марк Хамил. Основното тийнейдж-попълнение е Тейрън Еджертън.

плакат

Премиерата на „Kingsman: The Secret Service” във Великобритания е след два месеца – 29 януари 2015, у нас ще го видим на 5 февруари, а в Щатите ще излезе на екран на 13 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *