Rec 4

Четвъртата и последна част от испанската хорър поредица „[REC]” – „[REC] 4: Apocalypse” трябва да се появи в киносалоните в началото на януари, но от няколко дни филмът вече може да бъде изгледан по втория начин. При положение, че шансовете да го видим на голям екран са нулеви, можем да разберем тези, които ще побързат да си го издърпат, но ние предпочитаме да изчакаме легален носител. Едва ли ще се наложи да чакаме дълго.

Действието на „[REC] 4: Apocalypse” започва веднага след края на събитията от втория филм, като в центъра на историята отново е репортерката Анхела Видал, която се събужда на борда на кораб-лаборатория с висока степен на сигурност, без никакъв спомен какво точно се е случило. А заедно с нея се събужда и ужасът.

Вижте два нови щатски трейлъра, които са почти еднакви, с тази разлика, че единият е нецензуриран и предлага няколко фрейма повече насилие и кръв.

Ужасни трейлъри – с този клиширан гласец и цитатите… ама, карай. Както казахме и миналия път, определено се усеща „умората” на франчайза с рециклирането на идеи и визуални похвати, но въпреки това, като фенове на поредицата, имаме твърдото намерение да го гледаме и се надяваме да не се изненадаме много неприятно.

Режисьор на „[REC] 4: Apocalypse” е Жауме Балагеро, а в ролите са Мануела Веласко, Хектор Коломе, Мариано Венансио, Мария Алфонса Росо, Пако Манзанедо и други.

Щатската премиера е 2 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *