Първият трейлър на „Star Wars: The Force Awakens” не показа много (оказва се, че Джей Джей се е дърпал до последно и не е искал да пуска дори и токова на такъв ранен етап), но очаквано предизвика „а great disturbance in the force” (и с положителен, и с отрицателен знак). Нетът просто избухна в стотици, дори хиляди пародии, „омажи” и спекулации какво и кой точно виждаме.

Сега, изненадващо предвид мистерията, в която Ейбрамс обича да държи проектите си, „отговорните лица” са решили да пуснат на феновете още малко гювеч, като чрез поредица „trading” картички в ретро стил, разкриват имената на главните действащи лица в трейлъра. Сами по себе си, тези имена не са спойлърски и ако не сте чели изтеклите сюжетни разкрития, няма да ви говорят много, затова можете да ги видите спокойно.

Доколкото разбираме – самият Ейбрамс го потвърждава пред Entertainment Weekly, които разпространиха картичките,  номерацията също е важна, но на този етап нямаме представа защо. Хрумва ни единствено, че по някакъв начин е свързана с хронологията на събитията във филма.

Ще видим дали скоро ще има нови разкрития или ще трябва да чакаме до пълния трейлър, който би трябвало да се появи пред „The Avengers: Age Of Ultron”.

Режисьор на „Star Wars: Episode VII” е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и Ейбрамс, а огромният Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Серкис, Домнал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Антъни Даниълс, Питър Мейхю и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември 2015.

Първият трейлър и повече подробности за цялата „Star Wars” сага (но без излишни спойлъри) може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *