Гласовете, които чуваме непрекъснато в главите си – Питър Доктър продължава работата си по филма за тях и е време за първите секундни срещи с главните герои. Защото – нали знаете – 11-годишната Райли не е главната героиня, а мястото, където се развива действието. Ето как изглеждат пъстроцветните емоции в „Inside Out”:

Update: Вече може да видите и Радост.

Радост ще говори с гласа на Ейми Полър, Тъга ще бъде Филис Смит, Страх ще бъде емоционален като Бил Хейдър, Отврат ще мрънка като Минди Кейлинг и Гняв ще се възмущава като Луис Блек. За улеснение на всички от вас, които за първи път попадат на информация за най-новия филм на Pixar, предлагаме отново официалния синопсис:

Порастването е сложна и трудна работа – случаят с Райли не е изключение, а междувременно й се налага да напусне познатия живот в средния Запад, защото татко й започва нова работа в Сан Франциско. Райли се води от емоциите си, както се случва и на всички нас. Радост, Страх, Гняв, Отврат и Тъга живеят в Главния щаб – контролния център в ума на Райли, и те я съветват за всичко, което й се случва, всеки ден! Докато Райли и емоциите й се опитват да приемат новия живот в Сан Франциско, голяма бъркотия застрашава Главния щаб. Въпреки че най-важното чувство – Радост – се опитва да поддържа висок дух и да вижда нещата само от добрата им страна, големият конфликт между емоциите е за това как най-добре да се ориентират и справят с новите град, дом и училище.

Ето какво споделя Филис Смит за своята Тъга:

„Тя е забавна по един тъжен начин. Умна е и винаги мисли с няколко хода напред. В повечето от сцените тя е заедно с Радост, затова обикновено казвам, че Тъга е като окова, закачена за крака на Радост, и се държи като постоянно предизвикателство за нея.”

Сред новата порция рекламни материали са и character-постери на петимата „вагабонти”, отново решени в съответния им цвят. Все по-ясно ще ни става какво да очакваме от предстоящия проект на носителя на Оскар майстор-аниматор Доктър „Inside Out”, но може би ще мине още някой и друг месец, преди да предложи пълен трейлър.

Премиерата на „Inside Out” е предвидена за 19 юни догодина, което означава Търпение (тук си представете постер в приятно-оранжев цвят, на готин малчуган, седнал в поза Лотос за медитация).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *