Специално чакахме да стане неделя, за да пуснем най-новия трейлър на „Wild Card” („Joker”) на Джейсън Стейъм – както споменахме, когато видяхме първата му реклама, това е най-подходящото време за гледане на подобни екшънии.

Wild Card” е римейкът на „Heat” от 1986 г. с Бърт Рейнолдс, създаден по романа и сценария на Уилям Голдман, и разказва за пристрастен към хазарта бивш морски пехотинец, който планира да напусне Лас Вегас в търсене на по-добър живот, но плановете му се объркват, когато приятелката му Холи (Доминик Гарсия-Лоридо) е намерена пребита почти до смърт. Ник открива, че виновният за побоя е Дани ДеМарко (Майло Вентимиля) – член на могъщо мафиотско семейство, но това не му пречи да потърси справедливост.

Според нас този трейлър е сериозно подобрение спрямо първия, но пак не е достатъчен да наредим „Wild Card” сред открояващите се заглавия във филмографията на Стейтъм, а дори и в тази на режисьора Саймън Уест. Както и досега, надеждите ни за нещо повече продължават да са свързани с името на Уилям Голдман, който се завръща като сценарист, в опит да направи филма по-близък до първоначалната си идея – легендата твърди, че той е бил доста недоволен от версията с Рейнолдс.

Колко основателни са тези ни надежди ще разберем в най-скоро време, тъй като филмът ще се появи и по нашите екрани.

плакат

Режисьор на „Wild Card” е Саймън Уест, а в ролите са Джейсън Стейтъм, Майло Вентимиля, Майкъл Ангарано, Станли Тучи, София Вергара, Хоуп Дейвис, Доминик Гарсия-Лоридо, Ан Хейч, Джейсън Александър, Макс Касела и други.

Премиерата е 30 януари 2015

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *