Накратко: вчера видяхме доста нови рекламни материали от „Inherent Vice” на Пол Томас Андерсън, включващи шест клипа, интерактивен банер и купища нови снимки, а сега получаваме и още един трейлър. Щяхме да го добавим като ъпдейт към предишната новина (както правим обикновено в подобни ситуации), но трейлърът определено заслужава да му се обърне отделно внимание, тъй като е повече от прекрасен, а освен това дава и най-добрата представа за историята до момента.

Чуден! Тук едва ли ще изненадаме някого, като кажем, че очакваме поредния шедьовър на Пол Томас Андерсън. Шансовете за разочарование са несъществуващи.

В добавка ви предлагаме да видите и няколко доста любопитни интервюта с Джош Бролин и Катрин Уотърсън.

Inherent Vice” е екранизация по едноименния роман на Томас Пинчън и разказва за частния детектив и любител на марихуаната Лари „Док” Спортело, който в края на 60-те години на ХХ в. се наема да помогне на бившата си приятелка в случай, който касае сегашния ѝ супербогат любовник. Случай, който ще го срещне със сърфисти, измамници, наркомани и рокаджии, лихвар с убийствени наклонности, детектив от лосанджелиската полиция, работещ под прикритие саксофонист и мистериозно създание, известно като „Златния зъб”…

Сценарист и режисьор е Пол Томас Андерсън, а в ролите ще видим Хоакин Финикс, Бенисио дел Торо, Оуен Уилсън, Джош Бролин, Рийз Уидърспун, Мартин Шорт, Джена Малоун, Катрин Уотърсън, Кевин Дж. О’Конър, Мая Рудолф, Майкъл К. Уилямс, Ерик Робъртс и други.

Премиерата на „Inherent Vice” е 12 декември в ограничен брой киносалони, а широкото разпространение в САЩ е от 9 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *