Накратко, след вчерашните снимки и плакати на „Pan” – подготвяната от Джо Райт нова версия на историята на Питър Пан и Невърленд, днес е ред и на първия официален трейлър. Вижте!

Честно казано, не сме много ентусиазирани. Нито един елемент от това, което виждаме, не ни радва особено, а някои неща откровено не ни харесват, какъвто, за съжаление, е случаят с Хю Джакман, на когото по принцип разчитаме. Няма обаче да избързваме и да отписваме филма още от сега, защото имаме вяра на Джо Райт. Но дори и да се провали впечатляващо, няма да го вземем навътре – все пак дори и Спилбърг се попрепъна с тази „тема”.

След като пиратите на Черната брада отвличат малчугана Питър, останал сирак след Втората световна война, той попада в Невърленд, решава да спаси жителите ѝ и застава начело на бунт срещу тиранията на главатаря. Хук все още не е капитан, а чаровник, който се сприятелява с Питър, но уви – както всички знаем, тази връзка е обречена…

Режисьор на „Pan” е Джо Райт, сценарият, създаден по мотиви от класическите истории на Джеймс Матю Бари, е дело на Джейсън Фукс, а в ролите са Леви Милър, Хю Джакман, Гарет Хедлънд, Адеел Актар, Руни Мара, Джак Чарлз, Аманда Сейфрид, Теджо На, Нонсо Анозие, Кати Бърк, Кърт Егяван, Люис Макдугъл, Лени Зиглмайер и други.

Премиерата е 17 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ама пък визуално как е пипнат :). Много успешно балансира между помпозно красиво и кич.