Вече им изгубихме бройката на трейлърите на предстоящия космически епос на Уашовски Jupiter Ascending”, но тази рекламна „оргия” не е изненада, предвид сменената премиерна дата на филма – първоначално той трябваше да се появи в кината на 17 юли 2014, но в последствие беше изместен за 6 февруари 2015 и така се наложи да ни „облъчат” на два пъти.

Най-новият трейлър е международен и отново е фокусиран върху историята, но не чак в такива детайли като последния, тъй като е малко по-къс. Успява и да покаже един-два невиждани досега кадъра – не сме сигурни, че ще остане нещо за самия филм, ама…

Няма какво да кажем, което вече да не сме го предъвквали многократно в предишните реклами, затова направо ви предлагаме да видите няколко нови снимки.

Джупитър Джоунс (Мила Кунис) е родена под нощно небе, предричащо, че е предопределена за велики неща. Вече пораснала, Джупитър сънува звездите, но жестоката действителност е, че животът ѝ е тежък и се състои предимно от чистене на тоалетни и лош късмет. Чак когато генетично подобреният бивш военен Кейн (Чанинг Тейтъм) пристига на Земята, за да я намери, Джупитър започва да разбира съдбата, която я очаква – генетичният ѝ състав я определя като наследница на нещо изключително и тя може да промени космическото равновесие.

Режисьори на „Jupiter Ascending” са Лана и Анди Уашовски, а в главните роли ще видим Мила Кунис, Чанинг Тейтъм, Еди Редмейн, Дъглас Буут, Тъппенсе Мидълтън, Дуна Бае, Джеймс Д’Арси, Тим Пигот-Смит, Шон Бийн и Тери Гилиъм.

Премиерата на филма е 6 февруари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. След повече от Прекрасния Облакът Атлас, който е един от най добрите филми в последните 10 години само се надявам да не „осерат“ нещата братята Уашовски, защото започва на такова да ми прилича. На едно голямо лайно.
    Продължавам да твърдя, че Чайника Тейтъм продължава да изглежда като един Мега, Ултра, Хипер, Гига Гей….. 🙂

  2. Каква е репликата на Тейтъм към Шон Бийн? „You should’ve told me the truth why you wanna die“? Значи Шон Бийн умира… Изненада!!! 😀

  3. Облакът беше ужасно жалко осиране на една доста добра книга. Ама ужасно жалко.