Историята на Миньоните се губи в зората на времето. И очевидно добре се чувстват върху гърба на динозавър. Само трябва да следват най-важното правило – да служат на най-злия от злите…, в зависимост от това коя ера е и който там властва над злото, принципно… Ооо, я-яя – останалите обяснения отстъпват място на първия трейлър.

Че са издръжливи – това е ясно; че са глуповати – също, но всъщност се оказват и доста изобретателни – как иначе са успели да оцелеят през тооолкова хилядолетия?! Universal Pictures и Illumination Entertainment предлагат миньонска среща от времето „преди Гру”, когато ще се запознаем с Кевин, Стюарт и Боб – храброто трио, впуснало се в търсене на злодей, на когото да служи миньонската раса в края на 60-те години. Е, видяхте – за момента попадат в Ню Йорк, а някъде по пътя ще открият и първата жена супер-злодей, Скарлет Овъркил (която ще говори с гласа на Сандра Бълок).

Жълтото множество бълбука и чурулика с мултиплицираните и преформатирани гласове на Крис Рено, по принцип изпълнителен продуцент на проекта, и единия от режисьорите – Пиер Кофин, а режисьорският дует е допълнен от Кайл Балда. Във филма ще чуем отново и Стив Карел (като Гру), както и Джон Хам, Майкъл Кийтън, Алисън Джейни, Стийв Кугън. Автор на сценария е Брайън Линч.

Само за сведение – „Аз, проклетникът” натрупа приходи от над 500 милиона долара, а на втората част (която между другито не харесваме) не й достигнаха някакви си 30 милиона долара, за да направи боксофис от един милиард долара! Което постави филма на трето място сред анимациите по приходи за всички времена – след „Замръзналото кралство” и „Играта на играчките 3”.

И докато чакаме „Аз, проклетникът 3”, който се очаква да се появи в киносалоните през лятото на 2017, ще „подгряваме” с „Minions”, който тръгва на кино на 10 юли 2015. Дотогава може да си припяваме, предвкусвайки хитовата селекция, с която ще ни „удари” саундтрака на филма.

Minions

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *