Starry Eyes

От няколко дни един от най-добре приетите както от публиката, така и от критиката хорър филми, които минаха на фестивален показ тази година – „Starry Eyes” на Денис Уидмайър и Кевин Колш, може да бъде видян в избрани щатски киносалони или на различните VOD платформи.

Това ще рече, че съвсем скоро ще можем да го гледаме и ние, и по този повод ви предлагаме да се надъхате с най-новия му пълен трейлър, както и с два клипа, които не препоръчваме на хора, нямащи афинитет към гадости и брутално, неоправдано насилие.

Ако сте попадали на предишния, изключително обещаващ тийзър, той ви е достатъчен и се притеснявате, че един пълен трейлър ще ви издаде прекалено много, имайте предвид, че запознати гледали филма споделят, че трейлърът няма да ви „спойлне” нищо, но не е перфектна репрезентация на филма и той е несравнимо по-добър и атмосферен.

How far would you go to be a star? Not that far! Определено е филм като за нас. Очакваме го с нетърпение.

Вижте и още един плакат.

плакат

Starry Eyes” разказва историята на Сара Уокър – млада актриса, която претърпява странна физическа и психическа трансформация, след като получава роля в мистериозна филмова продукция. Сара се превръща в нещо красиво и едновременно с това ужасяващо…

Режисьори на „Starry Eyes” са Денис Уидмайър и Кевин Колш, които са и сценаристи, а в ролите са Алекс Есо, Аманда Фулър, Фабиан Терезе, Ноа Сеган, Шейн Кофи, Натали Кастило, Пат Хийли, Мария Олсен и други.

От 14 ноември филмът вече може да бъде видян в избрани киносалони и на различните VOD платформи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *