Update: Малко по-рано от предвиденото, очакваният нов трейлър на „Into The Woods” на Роб Маршал е вече факт. На първо четене, защото в момента нямаме възможност за по детайлно вглеждане, на нас рекламата ни допада. Вижте как ще ви се отрази на вас, само не забравяйте, че става дума за Disney-мюзикъл.

http://www.youtube.com/watch?v=Rl1CWNFClqg
–-
Приятни „motion-poster”-и на „Into The Woods” на Роб Маршъл

Във връзка с първия пълен трейлър на „Into the Woods” на Роб Маршъл, който се очаква по някое време днес или утре рано сутринта, Disney са решили да ни подгреят с поредица приятни „motion” постери, представящи отделните герои от приказния мюзикъл.

Не бихме казали, че плакатите  са най-добрата илюстрация на този тип реклама, но на нас ни допадат, тъй като не включват досадна музика, която половин час да се чудиш как да спреш, нито пък са от най-тъпия вид, включващи части от трейлъра. Постерите са съвсем обикновени, с тази разлика, че всеки от тях включва изключително ненатрапчива (даже ни трябваше малко време да разберем какво точно им е „motion”-ското) игра на сенки или светлини. Вижте.

BAKER'S WIFE

CINDERELLA

RAPUNZEL

LITTLE RED

JACK

THE PRINCE

THE OTHER PRINCE

WITCH

WOLF

Into the Woods” е екранизация на мюзикъла на Стивън Зондхайм и Джеймс Лапайн и разказва за дървар и неговата съпруга, които са прокълнати от зла вещица да нямат деца. В опит да развалят заклинанието, те се отправят на пътешествие дълбоко в магическите гори, където пътят им се преплита с този на безброй приказни герои, сред които Рапунцел, Пепеляшка, Червената шапчица, Джак от Джак и бобеното зърно и много други.

Режисьор на „Into the Woods” е Роб Маршъл („Чикаго”), а в ролите са Джеймс Кордън (Хлебаря), Емили Блънт (Жената на хлебаря), Мерил Стрийп (Вещицата), Джони Деп (Вълка), Анна Кендрик (Пепеляшка), Крис Пайн (Принца), Били Магнусен (Другия принц), Лила Крауфорд (Червената шапчица), Даниел Хътълстоун (Джак), Кристин Барански (Мащехата), Макензи Маузи (Рапунцел), Луси Пънч (Лусинда) и други.

Премиерата е 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment