Бунтовници

Новото „римувано” продължение на поредната young-adult-екранизация вече набира скорост. След като се запознахме с „Дивергенти” (и да, беше това „дърво”, което очаквахме!), идва ред на „Бунтовници” („Insurgent”).

Lionsgate стартира с постер-кампания на триизмерни и композиращи се образи, които приличат на недокрай телепортирали се персонажи. Или пък са толкова cool и бързи в екшъна, че чак им се размазват очертанията. Отдавна обикновената визия не е в състояние да предизвика интереса на публиката, особено на младите й „ешалони”, които трябва да се запътят към киносалоните след 4-5 месеца и да върнат на продуцентите вложените средства. След като „Дивергенти” се подравни под „Игрите на глада” и „Здрач” като приходи, създателите на тази поредица ще се надяват най-малкото да си задържат позициите. It’s all about money, folks!

Ето и визиите: Шейлийн Удли е Трис, Тио Джеймс е Четири/Тобиас, Зоуи Кравиц е Кристина, Майлс Телър е Питър, Мекай Пфайфър е Макс, Кейнан Лонсдейл е Юрая, Маги Кю е Тори, Ансъл Елгорт е Кейлъб.

Ето и част от синопсиса на втората книга на Вероника Рот:

Изминали са три дни, откакто Ерудитите и Безстрашните избиват безброй Аскети. Трис и Тобиас бягат с оцелелите Аскети при Миротворците, но и там не намират сигурност. Избухналата идеологическа война се разраства и заплашва да ги застигне и сред членовете на най-миролюбивата каста. Преобразена след досега взетите решения, Трис за пореден път трябва да избира къде принадлежи – дори ако това означава, че ще се изправи срещу тези, които обича най-много. И отново само тя е в състояние да предотврати катастрофата. Но първо трябва окончателно да приеме, че е Дивергент, без дори да подозира къде ще я отведе това. А една огромна тайна е на път да преобърне целия свят…

Режисьор на втория филм от поредицата е Робърт Швентке („Flightplan”, „The Time Traveler’s Wife”, „БСП”, „R.I.P.D.”), а освен споменатите вече Шейлийн Удли, Тио Джеймс, Зоуи Кравиц, във филма участват още Наоми Уотс, Кейт Уинслет, Рей Стивънсън, Октавия Спенсър, Джай Кортни, Даниел Дай Ким. Очаква се „The Divergent Series: Insurgent” да се появи на екран на 20 март 2015.

Подробности за поредицата може да откриете в новините ни до момента,

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *