Очевидно е време за „финалното преброяване” преди премиерата на „Сойка-присмехулка – част I” и вече ще спрем да се оплакваме – не защото сме във възторг от нещо покрай този филм (без да броим Филип Сиймур Хофман и Уди Харелсън!), а просто защото е време за „финалния” трейлър. Сега, в интерес на истината са отпуснали малко повечко екшън, ала това не означава „добър” трейлър. Лично за нас двата рекламни ТВ-спота са много по-добре монтирани и въздействащи…

Колкото по-малко внимание обръщате на Пийта Меларк, толкова по-добре – надали скоро на екран сме виждали толкова неестествено присъствие (родее се с Чанинг Тейтъм и Джай Кортни). Големи надежди възлагаме на Дженифър Лоурънс – да си доизгради образа и да не ни разочарова на финалната права. Ще се радваме, ако Лиъм Хемсуърт най-после покаже на какво е способен Гейл и ако Джулиан Мур докаже класата си с образа на Президент Коин. Любимците си споменахме вече по-горе – ясно е, че ще ги очакваме с нетърпение.

Сред финалните акорди на рекламната кампания са няколко нови снимки, сред които и една на режисьора с доволна усмивка, както и кориците на „Empire” с образа на Катнис Евърдийн. Няма защо да се притесняваме за Франсис Лоурънс – филмът ще си „избие” капиталовложенията и ще направи бомбастичен боксофис, защото… просто такава е тенденцията. Което има малко общо с качествата на предлагания кинопродукт – който и да е той… Само си повтаряме как искаме „Сойка присмехулка – част I” да не е тотално разочарование, защото отдавна сме се отказали да очакваме шедьовър…

Сойка-присмехулка – част I

Първата част на екранизацията на „Сойка-присмехулка” открива Катнис (Дженифър Лоурънс) в Окръг 13, след като буквално успя да провали юбилейните „игри на глада”. Под ръководството на президент Коин (Джулиан Мур) и с помощта на съветите на доверените й приятели, Катнис „разперва криле” и започва борба да спаси Пийта (Джош Хътчърсън) и всички хора в държавата, които вече се бунтуват, трогнати от нейната смелост.

Режисьор на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I” (както и на предстоящата втора част) е Франсис Лоурънс, а в ролите са Дженифър Лорънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсуърт, Уди Харълсън, Елизабет Банкс, Доналд Съдърланд, Филип Сиймур Хофман, Джулиан Мур, Сам Клафлин, Джефри Райт, Станли Тучи, Джена Малоун, Уилоу Шийлдс и др. Премиерата е 21 ноември 2014.

Повече информация за историята и филмите може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Най интригуващата и интересна новина в тази новина е на плаката на списание Емпайър най долу в дясно 😉

  2. Hай-интригуващото в тази новина към днешна дата е, че с тоя смотан франчайз най-сетне нещата са приключили.