Беренис Бежо

Получил характеристики, сред които и „едно от най-открояващите се разочарования в Кан”, филмът на Мишел АзнависиусThe Search” вероятно няма да се радва на блестящото бъдеще, което му отреждаха като проект на режисьора, последвал възхитителната – и заслужена – съдба на „Артистът”. Чест прави на Азнависиус, че се е вслушал във всеобщия ропот, върнал се е в монтажа и е отрязал 20 минути от филма. Няма информация дали новата версия ще съдържа и пре-композирани елементи, но след като първоначалният вариант не е вършел работа, все нещо е трябвало да се направи.

Историята проследява служителка в неправителствена организация (прекрасната Беренис Бежо), която взима под крилото си едно изгубено момче в разкъсваната от конфликти Чечня.

Вижте нов международен трейлър на филма, в който има само няколко сменени кадъра и е предназначен за френска публика, защото именно там „The Search” ще бъде разпространен най-напред.

Не можем да си представим какво не са харесали майсторите на тема кино в Кан, защото и сюжетът, и актьорските превъплъщения изглеждат силни и стряскащи – поне на ниво трейлър. Но сигурно имат право, а пък на нас ни остава да се надявяаме, че ще имаме шанс да преценим филма със собствените си сетива.

Беренис Бежо

The Search” все още няма щатски дистрибутор, във Франция ще се появи на екран на 26 ноември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *