С напредването на есента все по-често ще се появяват и на екран „не винаги у нас“ филми, за които сме чували „фестивално” през годината. Знаете, че Дженифър Лоурънс и Брадли Купър си партнират отново в „Serena”, но както и преди отбелязахме – по-важният факт в случая е, че ги режисира не друг, а всепризнатия майстор Сузане Биер.

За затвърждаване на първоначалните впечатления (филмът попада в категорията ни „не бих го изпуснал, ако ми попадне на голям екран”) предлагаме един откъс с окомуш-съпругата-мъжкарана, един „фичърет”, в който двамата главни актьори се възхваляват взаимно, а също и един кратък рекламен спот.

В края на 20-те години, в планините на Северна Каролина, влюбените младоженци Джордж и Серина Пембъртън започват да градят своя империя за дърводобив и дървообработване. Младата нахакана съпруга става истински партньор на мъжа си – успешно надзирава работници, ходи на лов за гърмящи змии, дори спасява живота на един мъж в пустошта. Завоювали власт и влияние, семейството не разрешава на никого да застава на пътя им, огрян от любовта им и утъпкан с амбиция. Но Серина разкрива неподозирана част от миналото на Джордж и последват множество драматични обрати, от които зависи съдбата на техния „съвършен” брак…

Режисира Сузане Биер, която е поверила главните роли на Дженифър Лоурънс и Брадли Купър; ще видим още и актьорите Тоби Джоунс, Рис Ифанс, Сам Рейд и Шон Харис.

Дебютът на „Serena” във Великобритания беше по време на Лондонския филмов фестивал, а на екран тръгва от днес – 24 октомври. Премиерата в Щатите е предвидена чак за 27 март, като преди това ще бъде пуснат ексклузивно на VOD от 26 февруари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *