Nightcrawler” вече се завъртя на няколко фестивала (включително и Торонто) и отзивите за филма са точно такива, каквито предполагаха първите му два трейлъра – фантастични. Някои хора дори го наричат „модерен шедьовър”. Ние няма как да знаем дали наистина е такъв, но сме напълно сигурни, че това ще е един от филмите на годината. А най-хубавото е, че ако не се случи нещо непредвидено, в най-скоро време ще можем да се убедим в качествата му лично, тъй като ще го видим на голям екран и у нас.

Като украса на тези прекрасни новини идват и най-новите реклами на филма, които са телевизионен спот, два кратки клипа, два плаката (единият от които британски) и поредица снимки. А като допълнение към тях, може да видите и две доста любопитни половинчасови интервюта на изпълнителя на главната роля Джейк Джиленхол, които разкрива интересни подробности за филма и за работата си по него.

Nightcrawler” е дело на сценариста Дан Гилрой („Freejack”, „Chasers”, „Наследството на Борн”), който прави режисьорския си дебют. Джиленхол е в ролята на амбициозния работяга Лу Блум (Джиленхол), който навлиза дълбоко в подземния свят на лосанджелиската разследваща журналистика, където границите между това да отразяваш новините и да ги предизвикваш се размиват до неузнаваемост.

Следват постерите и снимките, а веднага след това са и двете интервюта.

Джейк Джиленхол

плакат

плакат

Интервюта

Режисьор на „Nightcrawler” е Дан Гилрой, а в ролите са Джейк Джиленхол, Бил Пакстън, Рене Русо, Ан Кюсак, Риз Ахмед, Ани МакДаниълс, Мишел Хайът и други.

Премиерата е 31 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *