Брадли Купър

Откакто Стивън Спилбърг се отказа от „passion” проекта на Брадли КупърAmerican Sniper”, не сме обръщали никакво внимание на филма и дори пропуснахме да отбележим присъединяването на Клинт Истууд, който се нагърби с режисурата. Сега обаче няма как да пропуснем да отбележим дебютирането на първия трейлър.

За тези от вас, които не са запознати, „American Sniper” е екранизация по автобиографичната книга на Крис Кайл (Брадли Купър), който е американският снайперист с най-много официално потвърдени жертви във военната история на САЩ. Популярността му е толкова голяма, че той се превръща в основна цел на иракските бунтовници, които дават награда за главата му. Подобно на много свои събратя по оръжие, когато след четири изтощителни тура в Ирак, Кайл се завръща у дома при съпругата и детето си, той открива, че е невъзможно да остави войната зад гърба си.

http://www.youtube.com/watch?v=8ZtrhRRw53Y

Не сме съвсем сигурни какво мислим за трейлъра – има добри неща, но като цяло не ни надъхва на макс. Това обаче по никакъв начин няма да повлияе на отношението ни към филма, което като цяло е доста положително. Вярно е, че Истууд е имал сериозни препъвания като режисьор (последното от тази година), но също така има и истински шедьоври и ако някой си е заслужил да му дадем „benefit of the doubt”, то това е той. Така че филмът със сигурност ще се гледа.

Като допълнение, вижте и официалния постер.

плакат

Режисьор на „American Sniper” е Клинт Истууд, а в ролите са Брадли Купър, Сиена Милър, Джейк МакДормън, Люк Граймс и други.

Филмът ще дебютира в ограничен брой кина на 25 декември, а датата за широко разпространение е 16 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Супер! Аз съм надъхан. Изглежда като правен от Бюгалоу. „Войната е опиат“ и „Zero Dark“ бяха изключителни. Нямам търпение да видя какво е надробил Клинт. Той само трябва да внимава с патоса и явното насаждане на идеологии.

  2. Клинт може да прави каквото си иска :P. Мисля, че това ще е добро попадение и лично оставам с (много) високи очаквания. Трейлърът го туря на повечето трейлъри :D.

  3. Трейлърът сам по себе си не е лош. Дразни ме как ми пробутват елементарии с редуването на кадрите от Ирак със сватбата, детето му и т.н. Евтино ми идва.

  4. Е това не идва ли, за да подсили морално етическата и чисто човешка важност на изборът, пред който предстои да се изправи войникът :). Дали да бъде бащата на дете и съпруг – две семейства (?), две сходства, две различни страни на монетата/барикадата (един и същ избор/изход?), или професионалистът който си върши невъзмутимо работата – пазейки живота на другари за които е „отговорен“. „Простичко“ е, но е поднесено въздействащо. То всъщност този трейлър може да се разглежда като клип, който тийзва.

    Вярвам, че ако не друго ще е „по-емоционален“ от тези на Бигълоу :P.