Няма да се уморим да повтаряме, че „Foxcatcher” на Бенет Милър е един от най-очакваните от нас филми за годината и сме убедени, че ще бъде страхотен на всяко едно ниво – сценарий, режисура, актьорски изпълнения (включително и това на Чанинг Тейтъм), операторска работа, монтаж и т.н. Предвид това ни отношение, гледаме да отразяваме всичко ново около него, но така се получи, че от началото на юли не сме му обръщали новинарско внимание, въпреки че определено имаше повод, покрай дебюта на третия му пореден отличен тийзър трейлър.

Сега обаче отново сме на линия, при това с една страхотна новина. Освен че ще наваксаме с пропуснатото, ще видим първия пълен трейлър на филма, който е не по-малко добър от тийзърите, които видяхме до момента, и с радост съобщаваме, че ще можем да гледаме „Foxcatcher” на голям екран, при това само след седмица, на предстоящото 5-то издание на So Independent Film Festival. Нямаме търпение! Вижте пълния трейлър.

Като допълнение, вижте споменатия по-горе пропуснат тийзър, едно 30-минутно Q&A видео от нюйоркския филмов фестивал, както и един нов плакат.

плакат

Foxcatcher” разказва истинската история на състезателя по борба Марк Шулц и Джон Дюпон, мултимилионер, филантроп  и параноиден шизофреник, собственик на клуба „Foxcatcher”, който през 1996 г. убива брата на Марк, олимпийския златен медалист по борба и негов дългогодишен приятел Дейвид Шулц, смятайки, че той е част от конспирация, целяща смъртта му.

Режисьор на „Foxcatcher” е Бенет Милър („Капоти” и „Кешбол”), а в ролите са Стив Карел, Марк Ръфало, Чанинг Тейтъм, Ванеса Редгрейв, Сиена Милър и Антъни Маки.

Премиерата е 14 ноември.

Предишните отлични трейлъри и снимки от филма, може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments