Откакто преди един месец дебютира първият трейлър на „Big Eyes” на Тим Бъртън не сме виждали абсолютно нищо като реклама на филма, затова сега се включваме с появилия се преди два дни първи постер.

Принципно плакатът ни допада доста, но едва ли щяхме да му отделим специално внимание, ако трейлърът не ни беше оставил „на кантар” – не сме съвсем сигурни дали филмът ще ни хареса или не – в резултат на което, желанието ни да видим повече реклами от него нарасна значително. Един вид, отворили сме „големи очи” и търсим доказателства за завръщането на Тим Бъртън във форма. Нещо, за което се надяваме от години, но все не се случва – поне не и толкова категорично, колкото ни се иска.

Вижте плаката, който използва промо-картината, която видяхме като реклама в началото на август.

плакат

Big Eyes” разказва за художника Уолтър Кийн, който в средата на миналото столетие се сдобива със завидна популярност благодарение на картините си, в които всяко живо същество е изобразено с неестествено големи очи. Само че истинският автор се оказва не той, а съпругата му Маргарет.

Режисьор на „Big Eyes” е Тим Бъртън, а в ролите са Кристоф Валц, Ейми Адамс, Кристен Ритер, Терънс Стамп, Джейсън Шуорцман, Дани Хюстън, Джон Полито и други.

Премиерата е 25 декември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *