Оби Уан

Help me, Obi-Wan Kenobi – you’re my only hope!

Извън безбройните слухове и спекулации, никой нищичко (почти!) не знае за „Star Wars: Епизд VII” и „Епизод VIII”още по-малко е информацията за единичните „spin-off” Star Wars-филми. Ясно е, че първите два ще бъдат режисирани от Гарет Едуардс и Джош Транк, но дали ще сее ориентират към „origin stories”, или ще сложат във фокус Соло, Боба Фет или Йода – това предстои да се решава. Според слуховете, които витаят около Lucasfilm, към групата за избор е добавено още едно име – ОбиУан Кеноби.

Както се говори, изначалната идея е за „spin-off” филмите да се стои настрана от герои, които са джедаи или сити. Но популярността на ОбиУан нараства неимоверно сред най-младите фенове, вероятно заради анимационните поредици „The Clone Wars”, и е логично с оглед интереса (и бъдещите приходи), идейните инженери на продълженията да обмислят сериозно предложение към Юън Макгрегър. А той в същото време няма нищо против!

Така както са подредени нещата, бихме повторили изводите, които вече циркулират в мрежата: най-удобно би било още първия „spin-off” да е посветен на ОбиУан, на времето между епизод III и IV (и май че вече се работи по три различни версии на сюжет, като единия предполага действието да се развива изцяло на Татуин); времето притиска сериозно и снимачният период е изключително кратък (ако искат през година да излиза по един „различен” филм между трите предвидени епизода на Star Wars), но пък за сметка на това имат готов, прекрасен и много популярен актьор от световна класа, който да си поеме с готовност главната роля

Нас ако питат – направо трябва да го почват! По-добре, отколкото да ни пробутват детството на Хан Соло или първите опити в летенето на Боба Фет… Няма да пропуснем да ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *