Stretch

Малко късно се включихме в помощ на Джо Карнахан, който поради отказа на Universal да рекламират най-новия му проект – нискобюджетната черна комедия „Stretch” – сам се е заел със задачата да запознае хората с него, но важното е, че все пак успяхме да наваксаме с изпуснатото и сега вече сме на линия с последните новости.

А най-новото в случая е нецензуриран трейлър, който залага на… смахнатата нетипичност и цялостна кретения на филма. Съжаляваме, но не можем да го опишем по-добре. Ама то и няма нужда, щом го видите ще разберете какво имаме предвид. Ако случайно попадате на тази новина през седмицата, имайте предвид, че трейлърът не е много подходящ за гледане в работна обстановка, тъй като се мяркат няколко „fake stripper titties” и… абе, вижте сами.

Както казахме и миналия път, филмът изглежда като приятно забавна кретенийка (първите отзиви общо взето го потвърждават) и възнамеряваме да му хвърлим едно око, най-малкото заради Карнахан и актьорския състав.

Сега ви предлагаме един задкулисен клип, който разкрива „магията на филмовия секс”. Вече сме ви го представяли (като ъпдейт в миналата новина), но беше сред един куп други видеа и е възможно да сте го пропуснали, а си заслужава да бъде видян.

Stretch” разказва за изоставен от късмета шофьор на лимузина с прякор „Stretch” – приятелката му изневерява и трябва да върне дълг от хазарт в размер от 6 000 долара до края на вечерта, в противен случай е мъртвец. Отчаян, той взима поръчка от напълно смахнат, но раздаващ гигантски бакшиши милионер, с което се забърква в още по-големи неприятности.

Режисьор на „Stretch” е Джо Карнахан („Отдел „Наркотици”, „Димящи аса”, „А отборът”, „The Grey”), а в ролите са Патрик Уилсън, Крис Пайн, Бруклин Декър, Джесика Алба, Ед Хелмс, Норман Рийдъс, Джеймс Бадж Дейл, Рей Лиота и Дейвид Хаселхоф.

Филмът вече е достъпен на iTunes, Amazon и VOD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *