Все още не можем да се нарадваме на факта, че ще видим „Nightcrawler” („Лешояда”) на голям екран, при това не на една-две прожекции на някой фестивал, а на редовен показа. Надяваме се (макар че силно се съмняваме), той да успее да привлече вниманието на родната публика, която напоследък гледа единствено тотални брадви, за да може и в бъдеще да виждаме подобни филми на голям екран.

А сега конкретно към повода за новината. Open Road Films представиха нов, нецензуриран трейлър на филма, който успява да разчупи по свеж начин една от най-досадните тенденции при рекламите – да се показват възхваляващи цитати на критиката. Едновременно с това, трейлърът акцентира върху една от страните на „Nightcrawler”, за която досега само се загатваше, а именно комедията (леко извратена и черна).

Като допълнение ви предлагаме българската версия на официалния плакат, както и един тийзър, който бяхме пропуснали да отбележим в предишните новини.

плакат

български плакат

Лу Блум (Джейк Джиленхол) се опитва да пробие като репортер за вечерните новини, заснемайки тъмните страни на нощния живот в Лос Анжелис. Решен да успее, Лу си пробива път към върха с всички средства в този опасен и жесток свят, където всяка полицейска сирена, всяко престъпление и всяка жертва е джакпот и се превръща в пари.

Но не всичко е такова, каквото изглежда….

Режисьор на „Nightcrawler” е Дан Гилрой, а в ролите са Джейк Джиленхол, Бил Пакстън, Рене Русо, Ан Кюсак, Риз Ахмед, Ани МакДаниълс, Мишел Хайът и други.

Премиерата е 31 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments