Леа Сейду

След като Сам Мендес ще започне снимките на „Бонд 24” едва ли не утре, крайно време е за кастинг-ъпдейти. Преди дни стана ясно, че фаталната жена в новия Бонд ще бъде Леа Сейду („Blue is the Warmest Color”, „Мисията невъзможна: Режим Фантом”).

Ролята е писана за дама със скандинавски произход, но всъщност накрая ще се окаже французойка. Вероятно става дума за онова момиче „със сложно минало, която просто „ще послужи за кратка афера”, без нищо сериозно”, за което чухме при отразяването на новината за Чуетел Еджиофор и евентуалната му роля на злодей. Нищо повече не се знае – дори и заглавието на филма, камо ли някакви подробности по сюжета…

Известно е обаче, че актьорският екип ще започне работа в края на ноември с четене на сценария, написан от Джон Логан и „полиран” от Нийл Първис и Робърт Уейд през изминалото лято; началото на снимките е планирано за декември. Оператор ще бъде Хойте ван Хойтема („Interstellar”, „Her”, „Tinker Tailor Soldier Spy”). Сигурни участници в екипа са, разбира се, Даниел Крейг, Рейф Файнс, Бен Уишоу и Наоми Харис.

Премиерата на Bond 24 във Великобритания ще бъде на 23 октомври, а в Щатите – на 6 ноември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *