Въпреки че доста фенове го оцениха високо (лично ние не сме от най-ентусиазираните, но по-скоро сме „файн”) „Дред” („Dredd”) на Пийт Травис не беше успешен в боксофиса, връщайки едва 35,6 милиона (световни приходи) от 50-милионния си бюджет. Това естествено спъна първоначалните идеи за незабавно продължение и отговорните за франчайза лица – какъвто е продуцентът Ади Шанкар – бяха принудени да потърсят нов начин за развитието му.

Така преди известно време стана ясно, че историята на Дред ще бъде продължена в неофициален уеб-сериал от седем части, базиран на арката Dark Judges. Надеждите на феновете бяха, че става дума за игрален „Bootleg Universe” проект по подобие на предишните на Ади Шанкар The Punisher: Dirty Laundry” и „Venom: Truth in Journalism”. и че Карл Ърбан (който беше повече от страхотен Дред) ще се завърне в ролята, но днес научаваме, че сериалът, озаглавена „Dredd: Superfiend”, ще бъде анимация. Вижте как ще изглежда.

Определено изглежда странно, но при правилен подход сме сигурни, че може да се получи нещо интересно. Засега няма да коментираме друго, а ще изчакаме първия тийзър, който е обещан за утре, и трейлъра, който трябва да се появи на 23 октомври – тогава ще можем да си съставим по-точно мнение.

Премиерата на сериала е 27 октомври 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *