Мила Кунис

По план вече трябваше да сме гледали фантастичния приказен епос на Уашовски Jupiter Ascending”, но месец преди премиерата му, която беше предвидена за 17 юли, той беше отложен за началото на следващата година. Причините за това не бяха посочени официално, но различни източници споделиха, че не става дума за проблеми с историята, преснимания или нещо от този род, а за осигуряване на малко повече време за доизпипване на специалните ефекти – звучи логично, предвид огромното им количество.

След това „Jupiter Ascending” изчезна от медийния хоризонт – единственото раздвижване беше около Comic-Con, но нищо от показаните там неща не достигна до нас. Сега филмът (извинете ни за елементарния „pun”) „изгрява” отново с нов удължен трейлър, който ни дава най-добрата и пълна представа за сюжета до момента, дали защото се предполага, че през изминалото време сме забравили за какво става въпрос и ни е необходимо припомняне, или пък просто така се е получило. Но не се притеснявайте, всичко това не означава, че сме лишени от визуален спектакъл. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=6Zy8HexagEE

Нищо не се променило от последния път – филмът продължава да изглежда визуално впечатляващ, историята, която е като взета от „young-adult” произведение втора категория, е на ръба на приемливото (все пак космическата опера позволява известна доза евтиния), а изпълненията на двете звезди Тейтъм и Кунис са болезнено безобразни. Ако и в самия филм съотношенията между тези три неща са подобни, смятаме, че ще ни хареса.

А сега вижте и най-новия постер на филма.

плакат

Джупитър Джоунс (Мила Кунис) е родена под нощно небе, предричащо, че е предопределена за велики неща. Вече пораснала, Джупитър сънува звездите, но жестоката действителност е, че животът ѝ е тежък и се състои предимно от чистене на тоалетни и лош късмет. Чак когато генетично подобреният бивш военен Кейн (Чанинг Тейтъм) пристига на Земята, за да я намери, Джупитър започва да разбира съдбата, която я очаква – генетичният ѝ състав я определя като наследница на нещо изключително и тя може да промени космическото равновесие.

Режисьори на „Jupiter Ascending” са Лана и Анди Уашовски, а в главните роли ще видим Мила Кунис, Чанинг Тейтъм, Еди Редмейн, Дъглас Буут, Тъппенсе Мидълтън, Дуна Бае, Джеймс Д’Арси, Тим Пигот-Смит, Шон Бийн и Тери Гилиъм.

Премиерата на филма е 6 февруари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. По-поносимо сравнение с първия трейлър. Дори и Милчето не крещи „Ритни ме в главата!“ 😀

  2. Уф, дано да е яко :). И повече приключения в космоса/на други планети, по-малко на земята. Има нужда от такива качествени/иноземни сай-фай епики (в подобни мащаби и калибър). Дори бих се примирил ако скрипта не държи ниво. И все пак Уашовски, ако не друго ще доставят визуално-музикално с добър монтаж.

  3. Като гледам трейлъра единственото нещо, което са изпипали супер качествено е да направят така че онзи Гей (Чайника) Тейтъм да изглежда като хипер, трипер, гига, мига, Мега Гей…