Както се изказват разни „посветени” майстори на тема кино-конспирации, въпреки отличието за Джулиан Мур от Кан, тя вече може да се раздели с бленуваната идея за Оскарова номинация – след като „Maps To The Stars” на Кроненбърг е отложен с щатската си премиера за 2015, с което шансовете за внимание избледняват доста категорично. А Мур е наистина добра актриса, което отдавна е известно на всички, затова сега ви предлагаме още една „надежда за награда” и доказателство за разнообразието от роли, с които тя се ангажира.

Still Alice” на режисьорския тандем Ричард Глацър и Уош Уестморланд е създаден по едноименния роман на Лиза Дженова и разказва за майка, съпруга и успяла преподавателка в Колумбийския университет, която ненадейно е поразена от Алцхаймер. Дали подобен сюжет ще се окаже „близък” до светоусещането на синодалните старци от Щатската киноакадемия – това предстои да разберем.

Джулиан Мур и Кристен Стюарт

Режисьри на Still Alice” са Ричард Глaцър и Уош Уестморланд, които са поверили основните роли във филма на Джулиан Мур, Алек Болдуин и Кристен Стюарт (wtf? дали започнаха сериозно да я пласират за разни по-второстепенни персонажи?).

Сигурна дата за разпространението на филма по кината в САЩ още няма, но след като Sony Picture Classics са казали „есен”, значи ще очакваме новини съвсем скоро!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *