Самюъл Л. Джексън

В края на миналата година видяхме първата снимка от новия режисьорски проект на Ялмари Хеландер („Rare Exports: A Christmas Tale”) „Big Game” и оттогава нямаме търпение да научим нещо повече за него. Той или ще бъде някоя от непоносимите трагедии, в които Самюъл Л. Джаксън обича да се снима от време на време, или ще бъде едно от онзи тип граничещи с нелепото развлекателни произведения, които наричаме „култови” и обожаваме да гледаме отново и отново и коментираме с приятели, най-често използвайки изрази като: „А помниш ли където…”.

Big Game” разказва за 13-годишния Оскари, който е започнал изпитанието си за възмъжаване, изразяващо се в оцеляване в гората чисто сам в продължение на едно денонощие. Там момчето попада на спасителната капсула на сваления „Air Force One”, в която се намира президентът на Съединените щати (Самюъл Л. Джаксън). Докато терористите отговорни за атентата продължават да кръстосват небесата, търсейки начин да довършат делото си, а Пентагонът безпомощно наблюдава отдалече, двамата трябва да измислят план как не само да се спасят от терористите, но и как да оцелеят в тежките природни условия.

Премиерата на „Big Game” ще бъде в рамките на течащия в момента фестивал в Торонто и по този повод бе представен първия клип, който дава някаква бегла представа какво можем да очакваме от филма. Вижте.

Очевидно личи, че не става въпрос за нещо сериозно и по-скоро се търси развлечението, но това не означава непременно, че филмът ще е добър, а не трагедия. Както знаем, пътят към ада е постлан с добри намерения. Затова първо ще изчакаме пълния трейлър, преди да си позволим да се ентусиазираме.

Big Game

Big Game

Режисьор на „Big Game” е Ялмари Хеландер („Rare Exports: A Christmas Tale”), а в ролите са Самюъл Л. Джаксън, Онни Томмила, Фелисити Хъфман, Виктор Гарбер, Тед Ливайн, Джим Броудбент, Рей Стивънсън, Мехмет Куртулус.

Премиерата на филма е 13 септември на фестивала в Торонто.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *