Нимфоманка

Преди два дни, в новината касаеща следващия творчески проект на Ларс фон Триер – телевизионен сериал, озаглавен „The House That Jack Built” и описван от изпълнителния продуцент Петер Албек Йенсен като „безпрецедентен” – представихме и три клипа от предстоящата нецензурирана версия на „Нимфоманка”. Сега пък имаме възможност да видим и първия порнографски трейлър, пред който „неприличните” клипове изглеждат като самата невинност.

Защо го пускаме? Ами, защото въпреки една-две малки забележки (главно към финала), като цяло харесахме „Нимфоманка” и бихме искали да видим филма в цялостния му вариант, така както го е замислил и създал Триер – ако сте гледали версията, показана и в родните кина, вероятно си спомняте краткия „дисклеймър” в началото, който съобщава, че това, което ви предстои да видите, не е неговата идея. Също така, като цяло нямаме нищо против порнографията.

Вижте трейлъра, но само ако имате навършени 18 години и не се намирате в работна или каквато и да е друга обстановка, в която гледането на порно би било неуместно.

(18+)!

http://vimeo.com/104997855

Чудно! Предполагаме, че ние ще можем да видим тази режисьорска версия само на Blu-ray, но не изключваме и варианта някога да се появи на кино за една-две прожекции – гледали сме „Калигула” в цялата му „прелест”, защо не и този? Все ни се струва, че у нас все пак се намират нормални хора, а не само псевдоморализатори, и ще има кой да оцени  подобен филм (да го докара и да го гледа), който на всичкото отгоре не е някакво самоцелно порно, а има какво да каже за секса и за отношенията между хората.

Режисьор на „Nymphomaniac” е Ларс фон Триер, а в ролите са Шарлот Гейнсбур, Стелан Скарсгард, Шая Лебоф, Джейми Бел, Кони Нилсен, Крисчън Слейтър, Ума Търман, Стейси Мартин, Уилям Дефо, Софи Кенеди Кларк, Миа Гот, Николас Бро, Джаспър Кристенсен и Удо Кир.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments