Малко повече от половин година след като научихме за присъединяването на Матю Маконъхи към най-новия филм на Гюс Ван СантSea Of Trees”, вече имаме и първата официална снимка, разпространена от EW.

Sea Of Trees” е по сценарий (част от „Черният списък” за 2013-та) на Крис Спарлинг („Buried”, „ATM”) и разказва историята на Артър – американец, който потегля към прочутата „Гора на самоубийствата” в подножието на планината Фуджи с намерение да сложи край на живота си. Там той попада на Такуми – японец, който също е избрал самоубийството и двамата поемат по пътя на рефлексията и оцеляването.

Както може да се досетите, Матю Маконъхи е в ролята на Артър, а като Такуми ще видим Кен Ватанабе. Ето и вече споменатата първа снимка.

Sea Of Trees” с Матю Маконъхи

Предвид естеството на филма, екзестенциалните теми, които засяга, и участието на Матю Маконъхи, няма как да не се направи паралела с Ръсти Кол и „True Detective” и Маконъхи коментира темата, споделяйки и каква, според него, ще е реакцията на хората:

Това са различни герои, но и двамата са поетични. Според мен друго заглавие за този филм е „Трябва да минеш през унищожение, за да достигнеш спасение”. Това е една впечатляваща история за оцеляване… Хората ще излизат от киното и докато прекосяват паркинга, всеки ще има своите собствени размишления за смисъла му – за какво става въпрос и за какво не, какво е било реалност и какво сън.

Ами, няма какво друго да добавим, всичко в този филм ни допада – от историята до творческия екип – и си го отбелязваме като едно от задължителните заглавия за следващата година. Няма да се разсърдим, ако в скоро време видим и някой трейлър.

Режисьор на „Sea Of Trees” е Гюс Ван Сант, а освен Матю Маконъхи и Кен Ватанабе, в малки роли ще видим Наоми Уотс, Кейти Аселтън, Джеймс Сайто, Оуен Бърг и други.

Премиерата се очаква през 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Аман!

    Писна ми!

    Всички ще се самоубият в киното, само ние в салона ще умрем наистина, ама от скука! 🙂

    Ахахахахахахха! 🙂

  2. Е, не може само екшънии. 🙂 И чакай да видим трейлър преди да го обявим за тотална депресия. 🙂