Ед Харис, Мила Йовович, Атон Йелчин

Откакто в края на миналата година видяхме първия трейлър (който беше свален скоропостижно), не бяхме чували нищо за подготвяната от режисьора Майкъл Алмерейда („Хамлет”) екранизацията на „Цимбелин” („Cymbeline”) на Уилям Шекспир, но филмът беше показан на фестивала във Венеция, където се сдоби и с щатски разпространител (Grindstone Entertainment на Lionsgate). По случая в интернет дебютираха нов официален трейлър и един клип.

Цимбелин” е с участието на Итън Хоук, Ед Харис, Мила Йовович, Атон Йелчин и Джон Легуизамо и разказва пренесената в съвремието (и включваща улични престрелки и сблъсъци между криминална империя, рокери и корумпирани полицаи) история за дъщерята на британския крал Цимбелин Имогена, която се влюбва в обикновен, беден младеж, но мащехата ѝ има планове да я омъжи за своя син от първи брак и по този начин да му осигури кралския трон…

Ромео + Жулиета” от горе до долу, но едва ли крайният резултат ще е на нивото на филма на Баз Лурман – нещо, за което загатват първите ревюта от Венеция. Но както казахме и миналия път, ще му хвърлим едно око най-вече заради актьорския състав.

Режисьор на „Цимбелин” („Cymbeline”) е Майкъл Алмерейда, а в главните роли са Итън Хоук, Ед Харис, Мила Йовович, Антон Йелчин, Джон Легуизамо, Дакота Джонсън и Пен Баджли.

Премиерната дата е предвидена за пролетта на 2015-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *