Джулиан Мур

Най-новият трейлър на „Maps to the Stars” на Дейвид Кроненбърг идва във връзка с предстоящата официална премиера за Канада, обявена за края на октомври, както и с вчерашната прожекция на филма на фестивала в Торонто, откъдето отзивите не са никак лоши – част от определенията включват: „един от най-поляризиращите филми за годината”, „Кроненбърг на стероиди” и „най-добрият филм на Кроненбърг от „History of Violence” насам, което ни изпълва с кеф ей до тука, че и три пръста отгоре.

В по-голямата си част трейлърът е посветен на героинята на Джулиан Мур (която продължава да получава отлични отзиви за изпълнението си отличено с награда за най-добра актриса в Кан) и не дава много ясна представа за останалите сюжетни линии, но по нашето скромно мнение, това е най-добрата от всички реклами, които сме виждали до момента и които се опитваха да щрихират цялата история.

Вижте трейлъра, а веднага след него и няколко снимки, както и синопсиса, който ще ви даде по-добра представа кой кой е.

Робърт Патинсън

Семейство Вайс са типична архетипна холивудска династия: бащата Станфорд (Джон Кюсак) е аналитик и преподавател по актьорско майсторство, направил състояние чрез книгите си за самопомощ, а майката Кристина (Оливия Уилямс) се грижи за кариерата на техния син Бенджи (Еван Бърд), който е 13-годишна звезда.

Един от клиентите на Станфорд е Хавана (Джулиан Мур), актриса, която мечтае да заснеме римейк на филма, направил майка ѝ Кларис (Сара Гедон) звезда през 60-те. Кларис е мъртва, но видения за нея се явяват и преследват Хавана през късните нощи.

В добавка към токсичния микс, Бенджи току-що е излязъл от рехабилитационна програма, към която се е присъединил, когато е бил на 9, а сестра му Агата (Миа Васиковска) е освободена от санаториум, където е лекувана от криминална пиромания и сега отново е в „бизнеса”, сприятелявайки се с мечтаещия за актьорска кариера Джером (Робърт Патинсън), който изпълнява длъжността шофьор на лимузина и личен асистент на Хавана.

Режисьор на „Maps to the Stars” е Дейвид Кроненбърг, а сценарият е дело на Брус Уагнър. В ролите са Робърт Патинсън, Джулиан Мур, Джон Кюсак, Оливия Уилямс, Сара Гедон, Миа Васиковска, Еван Бърд и други.

Канадската премиера е 31 октомври. Месец по-рано, на 26 септември, ще може да бъде видян във Великобритания. Американците ще трябва да почакат до 2015, а ние – кой знае?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments