Майкъл Кийтън, Едуард Нортън

Гледал съм този филм 2½ пъти. А аз никога не гледам филмите си. Толкова много се възхищавам на това, което е направил Алехандро.” Това са думи на Майкъл Кийтън, който, както знаете, е изпълнителят на главната роля в суперочаквания „Birdman” (или „The Unexpected Virtue of Ignorance”) на Алехандро Гонзалес Иняриту. Той споделя още, че подобна роля идва „веднъж в живота” и „прекарваш цялата си кариера в очакване на такова предложение, надявайки се, че ще си готов, когато се появи, защото такива неща не стават повторно”.

Доста често, да не кажем винаги, актьорите се изказват високопарно за новите си филми, тъй като е част от задълженията им по договор, но в случая му вярваме на Майкъл Кийтън и то на 100% – всичко, което казва, намира потвърждение в страхотните реклами, които сме виждали до момента, и в суперположителните реакции, които получи от Венеция.

Очакваме да чуем подобни възхваляващи отзиви за филма и от предстоящите фестивали в Телюрайд и Ню Йорк, а междувременно може да видите най-новите му промоционални материали , който идват под формата на плакат и поредица снимки.

Майкъл Кийтън и Ема Стоун

Майкъл Кийтън

Едуард Нортън и Наоми Уатс

Майкъл Кийтън и Едуард Нортън

плакат

Birdman” разказва за актьор (Майкъл Кийтън), който буквално е преследван от образа си на супер-герой (ролята, което го е направила известен) и е на път да изгуби здравия си разум, опитвайки се да се върне в светлините на прожекторите с роля в пиеса на Бродуей, жонглирайки между семейството и кариерата си.

Режисьор на „Birdman” е Алехандро Гонзалес Иняриту, а в ролите са Майкъл Кийтън, Едуард Нортън, Ема Стоун, Наоми Уотс, Зак Галифанакис, Андреа Райсбъроу, Ейми Райън и др.

Премиерата на филма е 17 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. За мен това ще е най-добър филм на оскарите след няколко месеца. Ще поживеем, ще видим, но набира скорост отрано, а това е много важно в битката за наградите 🙂

  2. Кийтън e cъвсем прав, а мен пак ме хвана яд колко тъпо го преебаха на Оскар-ите…