Откакто в края на юли дебютира първият трейлър, който ни покани да поемем с Питър Джаксън на едно последно пътешествие из Средната земя, не сме виждали нищо от предстоящия епичен (по презумция) завършек на трилогията „Хобит” – „Хобит: Битката на петте армии”, затова решихме да обърнем внимание на появата на най-новия банер на филма, който по модела на този, който видяхме преди две години (тогава все още филмите трябваше да са два, а не три), разказва сюжета в няколко отделни картинки.

Хобит: Битката на петте армии

Пущинакът на Смог” определено беше подобрение спрямо „Неочаквано пътешествие”, но не дотолкова, че да успее да ни ентусиазира истински за тази последна част – никога вече няма да сме толкова развълнувани, колкото бяхме в началото на това пътешествие, дори и да решат да екранизират „Силмарилион”. А и споменатият по-горе първи трейлър беше разочароващ…

Що се касае до банера, него няма какво да го коментираме, достатъчно е красноречив – дори и да не сте чели книгата, той пределно ясно илюстрира какво точно ще се случи във филма.

Премиерата на „Хобит: Битката на петте армии” („The Hobbit: The Battle of the Five Armies”) е 17 декември 2014.

Повече подробности за цялата трилогия „Хобит” можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. очаквам голяма пата-кюта и купон, а самата мисъл, че ще свърши вече ме натъжава… приятно е, когато имаш какво да очакваш. По-скоро ми се иска да има филм за Сау, неговия жизнен път определено е достоен за фирмиране – той е единствения герой на Толкин /май/ който активно присъства от началото до края.

  2. Гандалф и Галадриел частта заедно със елфката (пф.. не и помня името :(), и Леголас са потресаващо комични… другите са ок :).

    Двойката може би беше подобрение откъм темпо, но за сметка на по-малко охарактеризиране и развитие на персонажи-връзки-взаимоотношения и т.н. Не че се нуждае от кой знае колко, но толкова да се измества фокуса върху увеселителната. В първата поне имаше опити – били те къде успешни, къде не.