Накратко: преди един месец видяхме първите снимки от Сънданската драма на Питър СатлърCamp XRay”, в който Кристен Стюърт влиза в ролята на пазач в Гуантанамо Бей, която завързва емоционална връзка с един от затворниците. Тогава, въпреки относително добрите ревюта, които филмът получи от Сънданс, побързахме да му дадем „свободно”, заради сюжета, който ни звучи прекалено „очевидно и насила” и заради нелепо изглеждащата Стюърт със смешно нахлупената ѝ шапка. Но сега, с дебютирането на първия трейлър на филма, трябва да признаем, че… не сме се излъгали. Вижте.

Да оставим настрана Стюърт – тъпо е да съдим филма само защото не ни е особено симпатична, просто целият „premise” е ужасно мелодраматичен и елементарен. А и не виждаме нищо в този трейлър, което да ни грабне и заради което бихме били склонни да си затворим очите за очевидните му недостатъци. Не че очакваме тотална трагедия, просто… Абе, струва ни се, че тези филми се правят, за да могат хората да разберат, че Катрин Бигалоу всъщност я бива, при това много.

Режисьор на „Camp XRay” на Питър Сатлър, а в ролите са Кристен Стюърт, Пейман Маади, Лейн Гарисън, Дж. Дж. Сориа, Джон Карол Линч и др.

Премиерата все още не е определена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Аз съм й голям фен.
    Искам да съм първият, който да я развълнува видимо.