Откакто преди малко повече от година научихме, че в предстоящия режисьорския дебют на Хенри Хобсън „Maggie”, Арнолд Шварценегер ще изостави (поне за мъничко) екшънското си (и комедийно) амплоа и ще поеме драматична роля на глава на фермерско семейство, който се грижи за дъщеря си, докато тя бавно се превръща в зомби, не бяхме чували абсолютно нищо за проекта и си мислехме, че нещата са се разпаднали.

Сега обаче, разбираме не само, че не се е разпаднал, но премиерата му предстои съвсем скоро на фестивала в Торонто в програмата на специалните презентации и гали. По случaй обявяването на премиерата получаваме и първия поглед към филма. Вижте.

Арнолд Шварценегер и Абигейл Бреслин

Арнолд Шварценегер

Абигейл Бреслин

Абигейл Бреслин

Последните филмови изяви на бат Арни не бяха никак добри и будеха единствено съжаление по изгубените дни, така че идеята той да се пробва в нещо различно ни се струва повече от чудесна. А тези снимки ни карат да си мислим, че може и да му се е получило.

При всички случаи „Maggie” звучи любопитно, особено в контекста на зомби жанра, но ще коментираме по-подробно, когато изгледаме първия трейлър.

Режисьор на „Maggie” е Хенри Хобсън, който е работил по дизайна на кредитите на филми като „Ранго”, „Нещото”, „Нощта на ужасите” и „Живите мъртви”, сценарият (включен в Черния списък за 2011-та) е дело на Джон Скот 3, а в ролите са Арнолд Шварценегер, Абигейл Бреслин, Джоли Ричардсън, Дж. Д. Евърмор и други.

Премиерата ще е на фестивала в Торонто между 4 и 14 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *