„The time has come”. Дойде времето за нов поглед към „[REC] 4: Apocalypse” – четвъртата и последна част от испанската хорър поредица „[REC]”, чието действие започва веднага след края на събитията от втория филм, като в центъра на историята отново е репортерката Анхела Видал, която се събужда на борда на кораб-лаборатория с висока степен на сигурност , без никакъв спомен какво точно се е случило. А заедно с нея се събужда и ужасът.

Принципно, първият пълен трейлър на „[REC] 4: Apocalypse” ни беше напълно достатъчен и нямахме необходимост от повече реклами, но най-новият трейлър предлага малко по-добра представа за историята и структурата на филма и сметнахме, че си заслужава да го представим.

На пръв поглед определено се усеща „умората” на франчайза – от трейлъра лъха на рециклирани идеи и визуални похвати, но въпреки това, като фенове на поредицата, имаме твърдото намерение да го гледаме. Пък и сме сигурни, че все пак ни очаква някаква изненада.

Като допълнение, вижте и два постера – един обикновен и един „motion”.

плакат

REC 4

Режисьор на „[REC] 4: Apocalypse” е Жауме Балагеро, а в ролите са Мануела Веласко, Хектор Коломе, Мариано Венансио, Мария Алфонса Росо, Пако Манзанедо и други.

Филмът ще бъде показан на фестивала в Торонто, а испанската премиера е 31 октомври 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *