Понеже преди няколко дни си говорихме за филми, които са като „раничка на небцето, която ще зарасне само ако престанете да я докосвате с език, само дето не можете”, сега ви представяме най-новия трейлър на потресаващата „псевдо-духовна” евтиния „Left Behind” на Вик Армстронг с участието на не кой да е, а на самия Никълъс Кейдж.

Ако сте имали щастието да пропуснете предишната новина за „Left Behind”, филмът е новата екранизация (по-високобюджетна от предишната – ужким!) на първата книга от едноименната поредицата на Тим Лахей и Джери Б. Дженкинс (излизала на български под заглавието „Оставените”), боравеща с християнската тема за „The Rapture” – моментът преди апокалипсиса, в който всички вярващи са взети в небесата, а „ужасните” неверници са оставени на Земята да си понесат последиците.

Духовни тинтири-минтири плюс Никълъс Кейдж в ролята на загрижен баща пилот, който  трябва да открие семейството си? Безценно! „Нямаме търпение” да гледаме филма.

Никълъс Кейдж

Режисьор на „Left Behind” е Вик Армстронг („Дървото на Джошуа”), а в ролите са Никълъс Кейдж, Чад Майкъл Мъри, Лиа Томпсън, Ники Уелан, Каси Томпсън, Джордън Спаркс, Уилям Рагсдейл и др.

Премиерата е 3 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тия дни най-сетне мисля да дръпна и да наваксам с „The Leftovers“, но това горното няма да си го причинявам 🙂