Покрай обявяването на испанската и френската премиерa на очаквания от нас (главно заради Бенисио дел Торо) „Escobar: Paradise Lost” на Андреа Ди Стефано, в който Дел Торо изпълнява ролята на легендарния наркобос Пабло Ескобар, видяхме първия тийзър трейлър на филма. Надявахме се с фиксирането на щатския му дебют – той ще бъде на фестивала в Торонто – да видим първия пълен трейлър, но уви, засега получаваме единствено снимки.

Няма закъде да бързаме, и на трейлъра ще му дойде редът, а и не е като да тръпнем в чак толкова сериозно очакване. Пък и досега не сме виждали много неща от филма, така че тези снимки са добре дошли. Вижте.

Бенисио дел Торо

Джош Хътчърсън

Дел Торо

Хътчърсън

Paradise Lost” е вдъхновен от реални събития и разказва за сърфист на име Ник (Джош Хътчърсън), който отива в Колумбия на гости на брат си, където се влюбва в красивата Мария (Клаудия Трайсак), която обаче се оказва племенница на прочутия кокаинов бос.

Режисьор е Андреа Ди Стефано, а в ролите ще видим Бенисио Дел Торо, Джош Хътчърсън, Клаудия Трайсак, Брейди Корбет и др.

Американската премиера на филма е на фестивала в Торонто, а на редовен показ и VOD ще може да бъде видян от 26 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Няма да изненадам никой, като кажа, че гигантът дел Торо е повече от очеваден избор за ролята, но друго ме смущава – Джош Хътчърсън е абсолютно претенциозно бордюрче и освен за сладникави тийн екшънчета за нищо друго не става. Страшно негативен съм на тоя етап за неговото присъствие и то в ролята на главен герой и се надявам да не я опропасти, както стана с Аарън-някой-си в Годзила.