На този етап, дори и тези, които не са запознати с едноименния роман на Джо Хил, който е в основата на филма, би трябвало да са наясно, че „Horns” („Рога”) на Александър Ажа е странно „животно”.

Първо е основният „премис”, че на младеж, обвинен в убийството на приятелката си, му порастват рога, даващи му способност, която ще му помогне да открие истинския престъпник, и второ е начинът, по който филмът комбинира хумор, романс и ужаси – нещо, което беше доста добре илюстрирано от първия пълен трейлър, който видяхме в края на юли.

Сега Lionsgate представиха нов трейлър, който затвърждава усещането за успешното комбиниране между отделните жанрови елементи, като наравно с това дава и една идея по-добра представа за историята. Вижте.

Няма какво повече да добавим като коментар, което да не сме споделяли вече. Имаме известни притеснения, свързани с Радклиф, но като цяло историята е изключително любопитна и ни харесва това, което виждаме в трейлърите, така че сме на линия.

Като допълнение към трейлъра, Lionsgate разпространиха и нов плакат.

палкат

Horns” разказва за 26-годишен младеж, обвинен в изнасилването и убийството на приятелката си, който се събужда и открива, че му растат рога. Тези рога обаче не са обикновени (ако това въобще може да се каже за човешки рога) и му дават специалната способност да кара хората да признават всичките си грехове, което ще му помогне да открие истинския престъпник.

Режисьор е Александър Ажа („Високо напрежение”, „Очи на скалите”, „Огледала” и „Пираня”), сценарият е дело на Кийт Бънин („In Treatment”), а Джо Хил е изпълнителен продуцент. В ролите са Даниъл Радклиф, Макс Мингела, Джуно Темпъл, Джо Андерсън, Дейвид Морз, Джеймс Ремар, Кели Гарнър и други.

Премиерата е 31 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Рогата като цяло са слаба бира, но Хари Потър не е виновен за това. Той прави каквото може от един окепазен сценарий, под който се подава една отлична книга. Има неприятния дъх на нискобюджетка и ужасно, ужасно му лиспва характер, няма динамика, няма онзи адски гняв … което при такъв материал е просто смъртен грях!

    Страшното е станало смешно а финалът е направо жалък, а не епичен, кървав и страховит… Хубавото е… рогата са хубави. И самия дявол е готин. Но всичко останало е за генерален ремонт.