Дори и ние понякога се чудим как може да се занимаваме с тъпи филми, докато напълно подминаваме много по-стойностни и заслужаващи си проекти. Истината е, че такива новини ни отнемат далеч по-малко време и енергия и чрез тях се разтоварваме, изливайки насъбралите ни се отрицателни емоции. Пък и ако ни позволите да цитираме (или по-скоро да перифразираме) един от филмовите шедьоври от края на изминалия век, този тип новини са като раничка на небцето, която ще зарасне само ако престанете да я докосвате с език, само дето не можете.

Казвайки всичко това, пристъпваме към представянето на първия трейлър на „Night at the Museum: Secret of the Tomb” („Нощ в музея 3”) на Шон Леви, в който Бен Стилър се отправя към Британския музей в Лондон, където се надява да разбере повече за мистериозната „плочка”, която вдъхва живот на експонати в неговия музей, но постепенно започва да губи силата си. Разбира се, с него са цялата сюрия поддържащи образи, които познаваме от предишните части. Вижте.

Цикъл, цикъл и пак цикъл, ама в крайна сметка това е филм за деца, така че не можем да се сърдим много. Пък и „at the end of the day”, както казват англоговорящите, тук поне може да научат нещичко за някоя и друга историческа фигура или период.

Ето като допълнение и два плаката, както и няколко снимки.

Бен Стилър

плакат

Режисьор на „Night at the Museum: Secret of the Tomb” е Шон Леви, а в ролите са Бен Стилър, Робин Уилямс, Ребъл Уилсън, Дан Стивънс, Бен Кингсли, Рики Джервейс, Стив Куган, Оуен Уилсън, Рейми Малек, Патрик Галахър, Бил Кобс, легендите Дик Ван Дайк и  Мики Руни и др.

Премиерата е 19 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *