Еxist

В първия момент, в който попаднахме на „Exists”, си помислихме, че става дума за „Willow Creek” на Бобкет Голдтуейт, който е претърпял смяна на заглавието, но после ни стана ясно, че основният фокус на историята е един и същ – известният криптид Саскуоч, но това си е отделен филм.

Exists” е дело на ко-режисьора на „Проклятието БлеърЕдуардо Санчес и разказва за двама братя, които отвеждат близките си приятели на кратка лятна ваканция в хижата на чичо им, скрита дълбоко в горите на Тексас. Плановете им за безгрижно парти обаче са помрачени, когато са нападнати от жадно за кръв същество – нито напълно човек, нито животно, а оживяла легенда, търсеща отмъщение.

http://www.youtube.com/watch?v=aN9GVsWwXJw

Изглежда ужасно клиширано от първата до последната минута (и като история, и като визия) и единствената ни надежда тук е, че филмът спечели наградата на публиката на SXSW, което не е малко постижение и е възможно да има нещо, което на този етап остава скрито за нас. Ще почакаме и ще видим.

Вижте и един плакат.

плакат

Режисьор на „Exists” е Едуардо Санчес, а в ролите са Самюъл Дейвис, Крис Озборн, Дора Мадисън Бърдж, Роджър Едуардс, Брайън Стийли, Денис Уилямсън и други.

Премиерата е 24 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Тва е документален филм за клишетата в „cabin in the wood“ филмите.