Показателно е колко големи фенове сме на Пол Томас Андерсън и с какво нетърпение очакваме „Inherent Vice”, след като сме готови да излезем от морето и да натракаме новина на плажа по толкова скромен повод като една снимчица, която на всичкото отгоре е сканирана от Entertainment Weekly и следователно не е с изключително добро качество. Но е първият официален кадър от филма, значи заслужава да бъде отбелязан.

Update: Ето и официалния вариант на снимката.

Хоакин Финикс и Джош Бролин

Ще се опитаме да запомним, че трябва да обновим новината с по-качествена снимка, когато тя се появи онлайн, но засега и тази става – виждаме Финикс с прическата, която ни впечатли на папарашките снимки от снимачната площадка, а до него е Джош Бролин, който също изглежда доста безумно. Ето какво споделя Бролин с Entertainment Weekly по повод чалнатия сюжет на екранизацията на романа на Томас Пинчин:

„Един плод играе главна роля във филма. Замразен е. И е мой приятел. Става ми смешно, само като говоря за него.”

Режисьор на „Inherent Vice” е Пол Томас Андерсън, а в ролите ще видим Хоакин Финикс, Бенисио дел Торо, Оуен Уилсън, Джош Бролин, Рийз Уидърспун, Мартин Шорт, Джена Малоун, Катрин Уотърсън, Кевин Дж. О’Конър, Мая Рудолф и други.

Ограниченият показ на дългия 148 минути филм започва на 12 декември, а широкото разпространение в САЩ е от 9 януари 2015. Да се надяваме, че ще стигне и до нашите (големи) екрани на някой от фестивалите – не се и надяваме на редовен кинопоказ.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *