Андрю Гарфийлд се справя добре с франчайза на Паяка, ала сме го виждали да прави и много по-интересни драматични роли. Именно затова сме доволни да видим името му в „99 Homes”, който според кинонаблюдателите има сериозен фестивален потенциал. Той е режисиран от Рамин Барани („At Any Price”, „Chop Shop”) и разглежда част от ефекта на се икономическата криза от последните шест години.

Партньор на Гарфийлд на екран е Майкъл Шанън, което, само по себе си, също е една основателна причина филмът да попадне във фокуса на вниманието ни! Вижте как ще изглеждат двата рамо до рамо в първите официални снимки от филма.

Андрю Графийлд

Майкъл Шанън и Андрю Гарфийлд

Ето какво гласи и официалния синопсис:

След като семейството му е изгонено от дома им, гордият и отчаян строителен работник Денис Наш се опитва да си върне къщата като сключва сделка с дявола и започва работа за Рик Карвър, корумпираният брокер, който е основната причина семейството да изгуби дома си.

Премиерата на „99 Homes” е включен в програмата на фестивала във Венеция, след което ще бъде видян и в Торонто. Очакваме Андрю с нетърпение – извън червено-синия костюм и какъвто го помним от „Boy A”, „Never Let Me Go” и „Социалната мрежа”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *